Rosinasai järgmisel päeval lahti lõigatuna:
Thursday, 27 August 2009
Saiapostitus piltidega
Eile tegin jälle saia. Seekord sai ilusti retsepti järgides tainast palju sõtkutud (iga 10 minuti tagant natukene ja seda kordasin kolm korda) ning sai tuli palju õhulisem kui eelmine kord laisk olles. Vaid tainast tegin rohkem, sest eelmine kord vaid üks sai läks ju väga kiirelt. Paberi ma ka vormi ei pannud ja sai tuli superkenasti sealt välja. Üks tavaline sai ja üks rosinasai mehe soovi kohaselt:

Rosinasai järgmisel päeval lahti lõigatuna:
Tavaline sai järgmisel päeval lahti lõigatuna. Nagu päris, eks? :D
Vaniljekooki tegin ka. Imelihtsa retsepti sain siit , vaid vaniljeekstrakti asemel kasutasin vaniljesuhkrut. Ei viitsinud isegi glasuuri ega millegagi rabelema hakata, panime vaid tuhksuhkrut peale. Kook maitses väga hästi ja kindlasti tuleb kordamisele.
Rosinasai järgmisel päeval lahti lõigatuna:
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Tervitused ja uudis!
Tervitused kaugelt maalt! Viimasest postitusest on üle aasta ja ma otsustasin, et ma isegi ei vabanda selle pärast. Viimasel aastal olen üld...
-
Tervitused kaugelt maalt! Viimasest postitusest on üle aasta ja ma otsustasin, et ma isegi ei vabanda selle pärast. Viimasel aastal olen üld...
-
Selle postituse kirjutamist mõtlesin ja planeerisin ma tükk aega, kuid lõpuks võtan julguse kokku ja jagan kallite blogilugejatega ilmselt ...
-
Sain vanaks täna. Saan Eestis kasiinosse minna nüüd. Ja Ameerikas alkoholi osta ja käsirelva omada. Elu on lill!
No comments:
Post a Comment