tag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post3693653002472353896..comments2024-01-30T10:54:28.877+13:00Comments on Home And Away: Kenilworth CastleMarihttp://www.blogger.com/profile/06418686726866557873noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-39280185573662836202013-12-09T13:00:38.568+13:002013-12-09T13:00:38.568+13:00Ma olen alati mõelnud, kuidas see Eesti keeles oll...Ma olen alati mõelnud, kuidas see Eesti keeles olla võiks.<br />Aga mina kutsun seda kui kontsentreeritud vahukooreks :) Saad sa seda nimelt täisrasvast koort väga tasaselt ja pikalt kuumutades. Peale tekib kiht, mis ongi see clotted cream, järgi jääb vesine osa. omnomm :)Marruhttps://www.blogger.com/profile/11113871271681555009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-6766629165538737892013-12-08T10:46:45.732+13:002013-12-08T10:46:45.732+13:00See oli pigem nagu pehme magus või, õhuline see po...See oli pigem nagu pehme magus või, õhuline see polnud nagu vahukoor. Isegi Nami Nami retseptikogus ei ole clotted cream'il otsest vastet, kirjutab vaid, et see on brittide paks ja rasvarikas koor, mida küll valmistatakse vahukoorest.Marihttps://www.blogger.com/profile/06418686726866557873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-38168269170430976032013-12-08T10:05:18.691+13:002013-12-08T10:05:18.691+13:00Ma ei tea, mis clotted creami otsetõlge olla võiks...Ma ei tea, mis clotted creami otsetõlge olla võiks, aga pakun, et oli oma olemuselt midagi vahukoore laadset? Mida muud sellise saia vahele ikka määritakse, mõtlen ma... Aga ei tea muidugi. Kuidas maitses, oli vahukoor? Tikkerhttps://www.blogger.com/profile/13419715938102534905noreply@blogger.com