tag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post1070083817803201256..comments2024-01-30T10:54:28.877+13:00Comments on Home And Away: KoogilainelMarihttp://www.blogger.com/profile/06418686726866557873noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-3522629785689239032011-08-28T21:36:32.125+12:002011-08-28T21:36:32.125+12:00No mina olen juba viimased paar aastat meie kohali...No mina olen juba viimased paar aastat meie kohalikust Sainsburyst ostnud värsket pärmi ja keegi pole kunagi midagi öelnud EU normide kohta (viimati ostsin eelmisel nädalavahetusel). Aga ma ei oska öelda, kas see on Sainsbury või müüvad teised ketid ka. Aga tasub proovida!Londoni eestlanenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-15337018101135206262011-08-27T20:54:09.961+12:002011-08-27T20:54:09.961+12:00Mina ei ole suutnud siit maalt veel kuskilt varske...Mina ei ole suutnud siit maalt veel kuskilt varsket parmi osta. Oleme mitme eestlasega üle Inglismaa seda jahtinud. Peale seda kui EU reeglid tulid siis ei tohtinud poed ja pagariarid seda enam inimestele myya kuna tegu on nn 'elava organismiga' (voi midagi sellist). Nii mulle vahemalt seletati kui ma igalt poolt kysimas kaisin. <br />Kui sa, Londoni eestlane, aga ytled et oled Sainsbury'st saanud nyyd alles hiljuti siis ma pean uuesti asja uurima minema.Veel üks Londoni eestlanenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-54940841878968300602011-08-27T09:12:45.739+12:002011-08-27T09:12:45.739+12:00Ma arvan, et see on normaalne - kui kogu aeg on kõ...Ma arvan, et see on normaalne - kui kogu aeg on kõike poest saada, siis enam hooajalisust ei märkagi :) Aga sellepärast mulle Inglismaa meeldibki, et kõike, sh mõnusat krõmpsuvat sparglitki saab aasta läbi, mitte ainult paari kuu jooksul kevadel :)Anuhttps://www.blogger.com/profile/16361360430717674161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-58963898943294690182011-08-26T23:34:45.795+12:002011-08-26T23:34:45.795+12:00Londoni eestlane - Suur aitäh soovituse eest! Me j...Londoni eestlane - Suur aitäh soovituse eest! Me just Sainsburys käimegi, eks ma uurin, kas meie omas ka müüakse.<br /><br />Anu - Kevadel ma siinses poes rabarberit küll ei täheldanud... Ja see näitab, kui linnastunud ma olen, et enam ei mäleta, kuna rabarber kasvab. Häbi nüüd lausa :DMarihttps://www.blogger.com/profile/06418686726866557873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-35304920273598332772011-08-26T23:33:20.443+12:002011-08-26T23:33:20.443+12:00Ma kasutasin mingit sellist kuivpärmi mu meelest h...Ma kasutasin mingit sellist kuivpärmi mu meelest http://www.ocado.com/webshop/product/Allinson-Dried-Active-Baking-Yeast/10832011 Kollane purk igastähes, igas poes olen näinud. Jube lihtne ja töötas iga kord. Kõigepealt aktiviseerid pärmi soojas suhkruvees ja siis küpsetad nagu märgpärmiga.<br /><br />Rabarberihooaeg on kevadel, selle pärast see praegu nii kallis ongi :)Anuhttps://www.blogger.com/profile/16361360430717674161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7156351327212009583.post-42779417572566604182011-08-26T23:16:07.562+12:002011-08-26T23:16:07.562+12:00Märgpärmi tasub küsida suuremate kaupluste pagaril...Märgpärmi tasub küsida suuremate kaupluste pagariletist - fresh yeast. Omast käest tean, et suuremad Sainsbury'd müüvad, 50g miinimum.Londoni eestlanenoreply@blogger.com