Minu esimene võileivatort

 Järjekordne õnnestunud nädalavahetus kokates ja süües. Eesti Vabariigi aastapäeva puhul soovisin midagi eestipärast teha, milleks osutus suur kauss kartulisalatit. Tahtsin ka midagi uut proovida ja uskuge või mitte, ma ei ole elusees võileivatorti söönud. Roger ka mitte, seega oli vaja ära proovida.
Võileivatordi täitsin tuunikala täidisega ning retsept tuli muidugi Nami-Namist. Täidiseks segasin tuunikala, keedumuna, majoneesi, hapukoore, soola ja pipara. Pealt katsin tordi majoneesi ja hapukoore seguga ning lasksin sellel üle öö külmikus seista.

Järgmisel päeval kaunistasin oma üllitise redise, paprika, tilli ja kurgiga, mis sai väga kiiresti ära pildistatud, et ruttu saaks sööma hakata. Maitse nagu üliheal ja suurel võisaial ning järgijäänud kartulisalatile väga hea kõrvaline.

Tegin küll retseptist väiksema koguse, üksteise kõrvale panin vaid kolm viilu saia, aga oleme seda üsna pikalt söönud ja natukene on isegi veel alles. Teinekord vaid meile kahele teen kindlasti veel väiksema, aga see oleks kindlasti midagi huvitavat, mida külalistele pakkuda.

Comments

  1. Tõesti ilus tort. Ma pole kunagi eriline võileivatordifänn olnud, aga see sinu oma paneb küll suu vett jooksma. Peaks ka katsetama, nii et tänud hea idee eest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katsetada tasub alati. Head kokkamist :)

      Delete
  2. Väga super näeb välja!
    Tegema ma ei hakka, sest ma ei söö võileivatorti.
    Samas, kui ise teen, siis vbl söön :D

    ReplyDelete

Post a Comment